nedelja, 22. maj 2011

Težavni moški motivi

Iskanje moških motivov je zame res naporna stvar, še zlasti zato, ker nimam digi odtisov, saj bi jih na spletu  prav gotovo našla veliko več.
Tudi tokrat je čestitka nastala za rojstni dan prijatelja, ki je ljubitelj ugodja in razkošja. Izbrala sem motiv leva s krono, starinske pisave, angelskih kril in vzorcev, ki jih najdemo na grajskih zavesah, tapiserijah, oblazinjenem pohištvu,...... Odločila sem se za zlato - rjavo barvo s kombinacijo oranžne.
Pri odtisu sem uporabila vsaj dve tehniki, ki jih nazorno prikazuje in opisuje Vladka,  zlato - rjavo ozadje sem naredila sama z Distress blazinicami.


Na krono sem prilepila zlate kroglice. Angelska perut je enako pobarvana kot ozadje in nato izrezana ter prilepljena na rob s 3D blazinico.

Izrezala sem nestije, jih prilepila na rob, preluknjala s kovinsko zakovico in zavezala s trakcem.

Ker je osnova čestitke bela, sem v notranjosti dodala še nekaj odtisov, robove čestitke še malo posenčila, na sredini pa je prostor tudi za voščilo.


5 komentarjev:

 1. Meni izgleda zelo dobro. Same barve in osrednji motiv leva ( kralja ) je zelo lep, tudi ideja s pentlo in zakovico, super. To, da je izdelana tudi njena notranjost ... velik plus :). Prav gotovo je bo zelo vesel. Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Res se že po voščilnici vidi, kakšnemu moškemu je namenjena :) Je razkošna v motiviki in zlati barvi. Všeč mi je ideja z nestiji in vrvico.

  OdgovoriIzbriši
 3. Čestitka izgleda izvrstno ... kraljevsko, vladarsko ... resnično za nekoga, ki ima v življenju vse ... pa še moški je za povrh ...

  OdgovoriIzbriši
 4. vedno me presenetiš z veliko krasno skombinirami elementi. Krasna je.

  OdgovoriIzbriši
 5. Odlično si tole skombiniral ain ustvarila tako pravo starinsko čestitko, ki pa ima pridih mogočnosti. Lepa je.

  OdgovoriIzbriši