sobota, 07. julij 2012

Album v albumuMali zato, ker je manjši od prejšnjega, čeprav ni ravno tako majhen. Vzel mi je kar precej časa, ampak sem pri izdelavi neizmerno uživala.Na platnici sem uporabila papir, filc, perlice in perje. Abrahamovka obožuje roza, belo in modro barvo, zato je tudi album bolj v teh barvnih tonih. Sicer pa naj govorijo slike....

Notranjost prvič....drugič....

tretjič...četrtič...

petič...


In tu se zgodba nadaljuje.... Na notranjosti zadnje platnice je prilepljen še en album, ki se zelo lepo zaveže s trakom. Pa začnimo...


odpira se v desno...


Mogoče si je težko predstavljati, ampak tole je sredina v desno odpirajočega se albuma.
Levo in desno se še enkrat odpre.


Tole je desno


in tole je levo. 


Tule pa je še malo detajlov.....

Seveda sem vam pokazala prazen album, razen dveh slikic. Ko sem popisala še vse vložne listke, zgibanke, tagce, ipd. je bil še malo "težji".

Zaenkrat imam tako dolgo trajajočih projektov rahlo dovolj, zdaj bo prišlo na vrsto kaj "hitrejšega". Lep vikend še naprej.

5 komentarjev:

 1. Zelo lep album. Ne morem si predstavljati koliko časa in potrpljenja ti vzame izdelava takega, detajlov polnega albuma. Vsaka ti čast... res si mojstrica. Pozdravček... :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Uh, tole pa je projekt. Naredila si res lep album, tako da ni škoda časa, vloženega vanj. Te pa razumem, vsake toliko paše narest tudi kaj takega, kar je hitro končano :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Poklonila si ji pravi zaklad, ki ga bo vedno znova z veseljem vzela v roke. Čudovit izdelek je. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovito izgleda in tole darilo bo v veliko veselje! Zelo všečno :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Kaj naj recem...albumi ti gredo dobro od rok! :) Takega darila se ne bi nihce branil!

  OdgovoriIzbriši