torek, 14. maj 2013

Pismu...koliko enega dela s sestavljanjem in barvanjem drobcenih koščkov. Za svoj 2. rojstni dan jo bo prejela ugandska deklica, ki trenutno s svojim očkom in mamico živi v Oslu. Oba starša še (že dolgo ) študirata, poleg študija delata, vsi skupaj pa živijo v študentskem naselju. Sanje mladega očka so tako zelooooooo velike, da ne vem če se mu bodo uresničile. In če se bodo, bom zelo ponosna, da sem lahko njegovi hčerki naredila voščilnico. Pst, segajo v sam državniški vrh......:):)

Za motiv žehte sem uporabila Cottage Cutz šablono, ostalo so druge šablone. Veliki marjetici nista narejeni ročno, ampak kupljeni že 1x dolgo nazaj i simbolizirata dve leti življenja.

Čestitka je danes v kufru moje hčere poletela v Oslo. Ker vsa žehta, ki visi na vrvi plapola v vetru, poleg tega pa je dobesedno poletela še z letalom, jo prijavljam tudi v Craftalnico.


11 komentarjev:

 1. Čestitka je prekrasna, ker pa je podarjena s takim namenom je pa njena vrednost še toliko višja. Tudi jaz jim želim, da se jim cilji uresničijo. Čao

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita, razgibana voščilnica. Naj se jim vsem uresničijo želje! Tvoji hčerki pa želim varen polet :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna in tako barvita voščilnica. Lepo boš presenetila prejemnico in njene starše. Njenemu očku pa vso srečo, kdor nima sanj nima prihodnosti :).
  Pozdravček in hvala, da se igraš z nami Lili

  OdgovoriIzbriši
 4. iii kako je cart :-))
  Zelo mi je všeč, super si jo sestavila in uporabila krasne barve! Dobro si opravila svoje delo :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. iiii, prekrasna je. Te sablone so tako zelu lusne in krasne papirje ter barvno kombinacijo si uporabila.

  OdgovoriIzbriši
 6. Iiiii ♥ kako je barvita :)
  Hvala, ker sodeluješ na CRAFT-alnici :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Kok je srčkana! P kakšne lepe barve!!!!

  OdgovoriIzbriši
 8. Helena naravnost čudovita voščilnica... In tole čudovito CC šablonico si res enkratno uporabila... Malčica jo je bila pa sigurno zelooo vesela:)

  Pozdravček,

  OdgovoriIzbriši
 9. Zelo zelo je lepa...ne vem, kako to da sem jo šele danes opazila??;)

  OdgovoriIzbriši