torek, 13. avgust 2013

Okoli Triglava

V dveh dneh okoli Triglava. S kolesom. 17 odraslih, dve majhni deklici in voznica "šlepmobila" (kombi z vso potrebno opremo, ki jo kolesarji potrebujejo na poti).

Prvi dan:
Start v Bohinjski Bistrici - vzpon na Uskovnico - Pokljuka - Krnica - dolina Radovne - Mojstrana - Kranjska Gora - Vršič - Trenta.

Spanje na seniku turistične kmetije, za večerjo čompe in nekaj čevapčičev, ki smo jih imeli s seboj, za zajtrk pa prava pojedina z eko kmetije.

Drugi dan:
Trenta - Bovec - Kobarid - Tolmin - Most na Soči - Podbrdo in ta najbolj vztrajni še čez Sorico v Bohinjsko Bistrico. Peščica je odnehala v Mostu na Soči in šla na vlak, dve pa sva še vztrajali do Podbrda in ni nama žal. Tu sva tudi midve skočili na vlak in se zapeljali skozi tunel na cilj. 

Za vse udeležence sem pripravila medalje, ne glede na to, kakšen delež poti je kdo prekolesaril - vsak po svojih zmožnostih. Zase lahko povem, da sem podrla osebni rekord tako v dolžini kot višini predelane poti v tako kratkem času.

Takšni sta bili za deklici,


 ta je bila za voznico kombijain tu je preostali cvet....:):)Na zadnji strani je odtis z napisom "Uspelo ti je!" in datum avanture. 
Vse skupaj je trajalo "le" dva dni, odklop pa je bil, kot da sem bila na dopustu cel teden. Aktivno preživljanje prostega časa s prijatelji in znanci je prav poseben užitek. Imate podobne izkušnje? 

5 komentarjev:

 1. Čestitke za oseben rekord. Že iz zapisanega sem lahko razbrala, da ste se imali lepo! Medalje so PREKRASNE in super za spomin!
  Pozdravček,
  Simona

  OdgovoriIzbriši
 2. Vau, tole je pa bil podvig: okoli Triglava :-)) Bravo!
  In te tvoje medalje so tako zelo lepe; prav vse tri variante so mi zelo všeč!

  OdgovoriIzbriši
 3. Helena, čestitam.
  Čudovite medalje si naredila. Motivi na njih so tako zelo lepi. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. O,kako si pridna! Tako in drugače, super in tako lepa pozornost. Navdušena!

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita avantura je za vami. Tudi sama velikokrat preživim prosti čas s svojimi prijatelji na tak način. Res te napolni z energijo. Medalje so pa čudovite, tako sama ideja, kot izvedba. Sigurno jo uporabim.

  OdgovoriIzbriši