nedelja, 06. oktober 2013

Še malo

Tole je še zadnji zdihljaj letošnjega morja ali drugače rečeno, sila prijetno jadranje. Vetra več kot dovolj (včasih pa malce premalo), sonce je še vedno močno grelo, voda topla, prijetna družba, ..., kaj bi lahko bilo še lepše?

 
 
Relacija je bila kar dolga za 4 dni: Rogoznica - Šolta - Korčula - Lastovo - Vis - Biševo - Vis - Rogoznica. Vsi smo prišli na vrsto za krmilo, za "štrike" in za kuhanje, le sidranje ali pristajanje pred pomolom je bilo opravilo le nekaterih izbrancev....:):):).
Takole je videti kopanje,
takole uživancija


in takole so se odpirali pogledi z vrha Lastova.


Še skok v Modro špiljo na Biševem; nad vodo


in pod vodo, ko izplavaš na zunanjo stran votline,  na odprto morje.


Ker je bilo treba obrniti kar nekaj milj, smo na pot krenili tudi ponoči in tako uživali ob porajanju dne.In če slučajno ne veste (tudi mi nismo) je bilo prejšnji teden v Komiži evropsko prvenstvo v balinanju za ženske. Seveda smo šli zvečer navijat za naše dekle (Sodec Tanjo), ki se je borila v polfinalu z nasprotnico iz Črne Gore. Ob naši huronski podpori je Tanja zmagala, mi pa smo imeli sila dober občutek, da smo ji (upam) pri tem pomagali. Za finale naslednji dan ni bilo časa, smo pa izvedeli, da je zmagala proti hrvaški tekmovalki. Bravo Tanja in bravo mi!

 

2 komentarja:

  1. Kakšne krasne fotke! Me kar zvija od zavisti :-) V Modri špilji sva bila z dragim pred tremi leti. Čudovita svetloba... Za balinanje pa sem izvedela danes po radiju :-) Ziher je Tanji do zmage pripomoglo tudi vaše navijanje :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita foto reportaža vaše morske dogodivščine.

    OdgovoriIzbriši