ponedeljek, 24. marec 2014

Skozi objektiv

Še en vikend s fotografskim aparatom v roki. Zdi se mi hecno, da se še bedno imenuje aparat. Včasih ne rečem, ko je bilo fotografiranje res dogodek za celo širšo družino in so fotografi zabeležili sliko z velikimi lesenimi škatlami na stojalu in obvezno črno zavesico, ki je fotografu zakrila glavo in zatilje. Danes, ko je v igri pretežno elektronika, enkratna optika in kartica, meni ne gre v "plajbo" aparat. Dokler slavisti ne pogruntajo kaj novega, naj bo.....:):)Prvi koraki so narejeni in ni mi žal, da sem se odločila za tečaj., ki je resnično zelo kvalitetno zasnovan in izpeljan. Zdaj pa je potrebna samo vaja, vaja in še enkrat vaja. Za začetek, če drugega ne, sem začela vsaj malo bolj opazovati svet okrog sebe na malce bolj svojstven način.   

13 komentarjev:

 1. Če boš tako nadaljevala kot si začela, ti ne bo več ušla nobena malenkost. Tele slike so fenomenalne in prav kličejo po morju :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Helena, kar nekajkrat sem si morala ogledati te prekrasne fotografije. Prav vse so lepe. Super si ujela trenutek v objektiv. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Dokler boš ti s to škatlo delala tako krasne fotografije, je čisto vseeno, kako se ji reče :-)) Mojstrsko si ujela čisto vse motive.

  OdgovoriIzbriši
 4. Odlične fotke si napravila. Samo tako dalje.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasne motive sta ujela s svojim aparatom. Tečaj ti res da osnove, samo vseeno je potrebno imeti oko za opazovanje in to se vidi, da ga imaš.

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo si škljocala s svojim fotkičem; tako mu jaz pravim :-))
  Res lepe slikce. Dobro ti gre od rok!

  OdgovoriIzbriši
 7. Vau Helena, fantastične fotke! Modro okno z rdečimi lončki in odsevi, pa okno s cvetočimi vejami sta me čisto očarala ...

  OdgovoriIzbriši
 8. O,pridna, super fotke, ja, ko enkrat "padeš not" res začneš svet okrog sebe gledat in dojemat čisto drugače....

  OdgovoriIzbriši
 9. Lepe fotografije, dobro opazuješ. Kje si bila na tečaju?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tule, www.agencija-palladio.si. Toplo priporočam; je intenzivno, obsežno, predvsem pa izredno kvalieteten tečaj. Toplo priporočam!!!

   Izbriši
 10. Zelo, zelo lepe fotografije. Odkrivaš prave zakladke :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Moram rečt, da sem zelo navdušena nad tvojimi fotkami. Imaš 'dobro oko' in velik smisel za kompozicijo! Ane, kako te fotografija potegne?!! Mene je tudi v zadnjem času:) Če te zanima, je na mojem blogu link mojega foto bloga...pokukaj;)

  OdgovoriIzbriši