torek, 24. junij 2014

Alu škatlica


 V Craftalnici želijo videti škatlico, Marina pa nekaj, kar ni v mojem stilu oz. kar še nisem delala.

Papirnato škatlico sem oblekla v alu folijo, jo barvala z akrilno in alkoholno barvo, dodala dodatke in nastalo je kar je nastalo.
S folijo sem se do sedaj igračkala le enkrat in mislim, da se tudi odslej naprej ne bom, ker mi ni prijetna. Preveč je kovinska, mrzla in pusta. Je pa že bolj prijeten papir, filc, les in še kaj bi se našlo. Fimarke bi dodale še svoj piskrček, šivilje svojega, ampak folija pa res ni za nikamor. Marsikdo bo vprašal zakaj pa si jo potem uporabila? Nimam pojma ali pa zato, ker je treba preizkusiti različne stvari. Tako tudi ugotoviš, kaj ti ne sede in lažje narediš selekcijo.Dodatki so iz vseh vetrov in različnih materialov.
Izzivi:
Marina mesečni izziv - Out of the box
Craftalnica: Izdelajmo škatlico

13 komentarjev:

 1. Tale drugačen stil je zelooo dober in škatlica ti je fantastično uspela! Lepo si packala :-)) Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 2. Mogoče ti res ni bil material po godu, ampak izpadlo je pa super!

  OdgovoriIzbriši
 3. Koliko goda da ti se folija ne sviđa, napravila si izvrstan posao. Predobra je kutija.
  Lp, MArtina

  OdgovoriIzbriši
 4. Čeprav ti matereial ne paše si naredila noro dober izdelek. Če si slučajno premisliš še kar ustvari kaj v tem stilu ker je zeloooo veščno :).

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita je.
  Hvala, ker si se nam pridružila na 110. izzivu CRAFT-alnice. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Uf, alu folije pa mislim, da se tudi jaz ne bi lotila s posebnim veseljem! Je pa čisto poseben izziv lotiti se nečesa novega in drugačnega :-)) Tvoja škatlica je izpadla vrhunsko! Super si jo oblekla in okrasila.

  OdgovoriIzbriši
 7. Res je folija ze sama po sebi hladna in pusta. Meni se zdi se najboljsa, ce jo izkoristis taksno kakrsna je. Te povsem razumem, ampak tukaj si jo super uporabila.

  OdgovoriIzbriši
 8. Škatlica je fenomenalna. Alu folijo si lepo pobarvala in tako zakrila njen "hlad".
  Hvala, ker si se nam pridružila na junijskem izzivu Out of the box. Srečno!
  Pozdravček, Tina

  OdgovoriIzbriši
 9. Škatlica je čudovita in prav fino si z izbranimi barvami prekrila hlad folije.
  Popolnoma te razumem, tudi sama se daj lotim tehnik, ki mi niso ravno na kožo pisane z rezultati je pa kakor je, včasih so včasih pa roma vse skupaj v koš :).
  Hvala, da jo deliš z nami in srečno v Craft-alnici. Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši
 10. Kljub temu, da ti ni všeč, je nastal krasen izdelek. Dušo mu dajo dodatki :-)

  OdgovoriIzbriši
 11. Končni izdelek vsekakor ne kaže na to, da ti material ni bil prijeten. Izpadlo je super, najbolj všeč mi je pa rdeči cvet :)

  OdgovoriIzbriši
 12. Oooo kako čudovita škatlica :) In se moram strinjati z Majo, da se nikjer ne vidi, da ti material ni bil po godu :) Hvala ker sodeluješ na našem mesečnem izzivu na Mavelu.com :) Pozdravček,

  OdgovoriIzbriši