ponedeljek, 02. junij 2014

Saj ni res

Včeraj sem pritisnila tipko objavi in prikazala se je številka 300. Pa recite, če ni razlog za en bonbonček. Kakšen? Nimam pojma, naj ostane presenečenje.
Vsem, ki obiskujete moj blog sem neizmerno hvaležna, še bolj pa za komentarje. Vaše mnenje je neprecenljivo in prav gotovo pripomore k nadaljnemu ustvarjanju. Hvala vsem in vsakemu posebej, čudoviti ste!

In kaj morate storiti? Skorajda nič. Le to, da objavo komentirate, če pa se vam ljubi, pa lahko bonbonček objavite tudi na svojem blogu.

Žrebala bom v soboto, 7.junija, do takrat pa vam želim veliko sončka in lepih ustvarjarij. 

12 komentarjev:

 1. Cestitke za 300-ko in se na veliko objav in krasnih ustvarjalnih idej.

  OdgovoriIzbriši
 2. ooo čestitke za okroglo objavo :-))
  Želim ti še na mnogo le teh ... lepih in dobrih!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čestike :)! To pa res ni majhna številka in kar tako naprej. Z veseljem pokukam k tebi, da bi zapreš sapo z idejami in izvedbo :). Že hitim deliti...

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke za toliko objav! Lepo je prihajati k tebi na obisk in občudovati krasne izdelke. Uživam pa tudi na potepanjih s teboj :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Čestitam za lepo okroglo številko objav. Pridna in želim si, da bi nas še dolgo bogatila s svojimi besedami in izdelki.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čestitke za okroglo obletnico! Na še veliko objav!

  OdgovoriIzbriši
 7. Vau, 300, čestitke! Zelo rada pridem k tebi, toliko različnih stilov obvladaš, ravno včeraj sem mislila nate, ko sem se prvič igrala z mixed media :) Naj bo še veliko objav!

  OdgovoriIzbriši
 8. Vse čestitke za tako lepo število objav. Lepo se je ustaviti pri tebi in občudovati tvoje krasne kreacije. Lepo pa se je tudi posladkati, zato se postavljam v vrsto in ti želim še veliko, veliko objav. :))

  OdgovoriIzbriši
 9. Helena, čestitam.
  Še veliko dobrih idej, lepih izdelkov in objav ti želim. Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. Kakšna res lepa številka je to. K tebi rada pridem in se čudim, čudim ... :) Naj bo tako še naprej!
  Pozdravček, B.

  OdgovoriIzbriši
 11. oooo najm njam! čestitke za 300tko! lp

  OdgovoriIzbriši