torek, 19. avgust 2014

NavihankaKar takoj in direkt povem: meni je tale zelo ,hudo, močno všeč....)  Fantazija je dobila krila, sproščenost je bila na vrhuncu in nastalo je tole.


Osnova je narejena z Gelli art ploščo in kasneje še močno dodelana z mixed media tehniko. Deklico sem odtisnila na različne papirje in jo po damsko sestavila. Dodala sem ji še pero za klobuk in perlico, da je videti bolj šikana. 


Malo je modna, malo ni. Malo je kičasta, malo ni, je pa navihana in domišljava, ravno za pod pariški stolp...:)) 

11 komentarjev:

 1. Waw, tebi zelooo paše tole barvno popotovanje, ki se ga lotevaš zadnje čase. Fantastične stvarive prihajajo izpod tovjih prstov - kar tako naprej :)

  OdgovoriIzbriši
 2. ooooooooooooooo, super ti je tole uspelo!
  lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Odlično ti je uspjela današnja čestitka. Jakoooo mi se sviđa.
  Lp,Martina

  OdgovoriIzbriši
 4. Helena, odlično napreduješ v tem mešanju tehnik, superca je tale tvoja stvaritev. Zelo mi je všeč, da si vse skupaj začinila še z belimi pikami različnih velikosti, ki so vsaj meni takoj pričarale igrivost, ljubkost na že tako lepi podlagi. Se že veselim nadaljevanj:)), LP:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Tale ozadja ti odlicno gredo od rok in barve ter motvi so mi super.

  OdgovoriIzbriši
 6. Helena tvoja navihana voščilnica mi je zelo všeč...neverjetno kakšno ozadje si ustvarila. Navihanka pa je sploh čudovita in klobuček si super dopolnila z perjem...deluje zeloooo šik!!!
  Lepo bodi, Jana

  OdgovoriIzbriši
 7. Wow, res je noro lepa. Še ena za v okvir. Predlagam ti, da začneš ustvarjati na platno. Prava mojstrica si v tejle mixed media tehniki. :))

  OdgovoriIzbriši
 8. čudovita je.....in čisto za pod pariški stolp to lahko potrdim ;)

  OdgovoriIzbriši
 9. Res je super tale tvoja navihana Parižanka! Klobuček s peresom ji odlično pristoji, ozadje je pa sploh zgodba zase, res obvladaš mixed media tehniko.

  OdgovoriIzbriši
 10. Meni se zdi super, sploh ozadje je bombasticno!! Tale Geli plata res dela čudeže...je na mojem seznamu želja, ampak je cena navita do konca....sem pa našla homemade varianto z zelatino :), bom morda kdaj probala

  OdgovoriIzbriši
 11. Super si naredila tole navihanko in čestitka je nad vse zanimiva :-))

  OdgovoriIzbriši