nedelja, 15. marec 2015

*** 14

Kaj narediš, ko med prekladanjem stvari, "ki bodo še enkrat prav prišle", najdeš kopalniško tuš zaveso? Uporabiš jo za voščilnico; to je pa čisto logična zadeva ....:):)

What do you do when you look through your stuff which ''will be useful someday'' and you find shower curtain? You use it for gift card; if that makes any sense... :):)


Najprej sem jo razrezala, prebarvala z Gesso in potem še z akrilno barvo, naredila vzorec s šablono in modelirno pasto, kateri sem dodala akrilno ciklam barvo ter vse skupaj sušila z grelno napravo. Barva se je malo napihnila, mehurčki so počili in nastal je prav zanimiv vzorec. Igrala sem se še s črnim in belim pisalom in intenzivne barve zmehčala z belimi listki in napisom. Cvetu sem dodala še črne lesene dodatke s stare verižice.
Kaj menite?

In tole je uboga zavesa, ki sem jo razrezala. Jo rabi še kdo? Kar pogumno z besedo na dan, saj jo je še veliko! ;)

First I cut the curtain, colored it with Gesso and then with Acryl paint, I made pattern with stencil and modeling paste and added cyclamen acryl paint. Then I dried all togerther with heating device. The color has inflated a little, bubbles blasted and it appeared in interesting pattern. I also decorated it with black and white pen and then softened all the intesive colors with small white leaves. I added black wooden parts from an old necklace to the bloom.
What do you think?

And that is this poor curtain I had to cut. Does any one else need it? Just say it, I have plenty of it! ;)

Izzivi:
- Our Creative Corner: Junk In Jour Trunk
- Paper Artsy: Deconstruction 

10 komentarjev:

 1. Kopalniška zavesa? Pa ti si genij! :-)) Tvoje igranje je super izpadlo. Zelo zanimiv efekt si dobila z vsemi temi nanosi in šablonami. Prva liga! Pa hvala za idejo. :-))

  OdgovoriIzbriši
 2. haha, ti pa imaš ideje :) Jaz pa sem se danes ob pospravjanju spravila na škatlo od kosmičev :) Tale tvoja voščilnica prav super zgleda. Verjamem, da si uživala ob ustvarjanju.

  OdgovoriIzbriši
 3. A ni fajn recikliranje in tvoje je se super fajn izpadlo...ne bi nikoli ugotovila, da je cist navadna tus zavesa...prekrasen vzorec in celotna voscilnica je tudi nekaj posebnega!
  Hvala, da si se nam pridruzila na Our Creative Corner....sem ful vesela in veliko srece ti zelim!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. :)) Uau, ne morem verjeti, česa si se spomnila in kako dobro na koncu izgleda. Super!

  OdgovoriIzbriši
 5. Nasmejala si me s to kopalniško zaveso :) Super ideja - se vidi, da ti ustvarjalni možgančki delajo sto na uro. Voščilnica je nekaj čisto posebnega in čudovita!

  OdgovoriIzbriši
 6. Ne moreš verjet..krasno ti gre recikliranje, super izdelek je nastal!

  OdgovoriIzbriši
 7. Shower Curtain - that's hilarious and so darn perfect for my challenge. This is so adorable, loved every bit of it. Thanks for entering it into the Junk in your Trunk challenge at Our Creative Corner. It is going to inspire loads of spin-offs I am sure. - Candice (aka Tincan Crafter)

  OdgovoriIzbriši
 8. Voščilnica je rs nekaj posebnega in izzivalnega, sploh pa tale ideja s kopalniško zaveso je TOP :).

  OdgovoriIzbriši
 9. Saj ne morem verjeti :)). Super je. Lepo si jo barvno uskladila. Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. evo pa pravijo da smo hrčkoholiki. tudti stara tuš zavesa pride še kdaj prav ;)
  super si jo reciklirala

  OdgovoriIzbriši