četrtek, 24. december 2015

*** 45

Že je tu čarobnost božično novoletnih praznikov. Voščila in lepe želje dežujejo z vseh koncev in krajev, od znanih in manj znanih ljudi. Tudi jaz se želim zahvaliti vsem vam blogerskim prijateljem in prijateljicam, čeprav nekaterih od vas "v živo" sploh ne poznam, za prijetna druženja, klepetanja, komentiranja ter vse pozitivne misli in želje preteklega leta. Luštno je z vami deliti ideje, številne čudovite izdelke in pozitivne misli. Pravi sonček ste in brez vas bi bilo pusto.

In ker je praznični čas nekaj posebnega naj vam zaželim, da ne bi izgubljali časa v stvareh, ki ne vplivajo dobro na vaš svet, ne gradite odnosov kjer je bolečina porušila njihov smisel, zato raje zavihajte rokave in sezite v roko novemu letu z veliko mero optimizma in ljubezni do lastnega življenja. Prepustite se čarobnosti božiča ter stopite srečni in zdravi v leto, ki je pred nami.

  

Pa srečno!

8 komentarjev:

 1. Hvala enako, tudi tebi in tvojim želim lep, miren in doživet Božič :-)) Andreja

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako lepe misli! Hvala tudi tebi za blog prijateljstvo in še posebej za prelepo voščilnico, ki je prispela po pošti! Želim ti vse lepo v teh prazničnih dneh. :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. O, kako lepo voščilo! si moram prepisati nekaj misli, krasne so. Kot tudi voščilnica, ki me je razveselila v teh dneh. zelooo je lepa in zelooo sem vesela! Hvala :))in tudi tebi čimveč luštnih dogodkov in veselja v teh prazničnih dneh, pa še naprej.

  OdgovoriIzbriši
 4. Helena, krasne misli... želim ti vse lepo v prihajajočem letu!
  lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepo si tole zapisala. Vse dobro tudi tebi v novem letu.

  OdgovoriIzbriši
 6. Res toplo voščilo in hvala zanj! Lepo te je brati in vedno občudujem tvoje lepe izdelke. Lepo praznuj in vse lepo tebi in tvojim!

  OdgovoriIzbriši
 7. Draga Helena, to pa je pobožalo moje srce. Čeprav so prazniki že za nami, želje veljajo vse do prihodnjih. Krasen zapis in voščilnica je nekaj posebnega. Kakor tudi tista, ki je prišla v najin dom. Bleščeč angelček, da bi bilo takšno leto. Hvala in vse dobro v letu 2016!

  OdgovoriIzbriši
 8. Hvala za tople besede, lepe misli in toplino, ki si jeiz tvojega bloga, tvojih izdelkov. Želim ti čarobno, ustvarjalno leto 2016.

  OdgovoriIzbriši