četrtek, 14. april 2016

*** 14

Evo, operacija kolena je za mano. pri posegu se je izkazalo, da je še malce huje, kot je bilo videti na predhodnih preiskavah, zato bo tudi čas rehabilitacije malo daljši. 6 tednov birgel, po 3 tednih "zmenek" z ortopedom,.......

Moje nove spremljevalke
V kotičku nisem še nič brkljala, zato ena iz zaloge. Tako kot tale kamela, se trenutno počutim tudi jaz, ko štokljam sem in tja. Se še privajam, najhuje  je na stopnicah. Krepim mišice za katere sploh nisem vedela, da jih imam :)Izziv:
Najlepši par: Galerija meseca aprila

11 komentarjev:

 1. želim ti čim boljše okrevanje!

  OdgovoriIzbriši
 2. O Helena, nič ti ne zavidam bergel in vem, da imaš sedaj mišic bistveno več, kot si mislila:) Sem prepričana, da boš s svojo energijo in vajami vse uredila, kotiček pa obišči takrat ko ti bo to v veselje in sprostitev. Mislim, da si v boljši formi kot tvoja kamela, ki tava po začaranem krogu, ti pa imaš sigurno jasno začrtano pot:) Naj te kmalu pripelje do popolne forme:) En lep pozdrav in ne glede na vse uživaj:))) Andreja

  OdgovoriIzbriši
 3. Hitro okrevaj. Ustvarjanje bo že počakalo.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepo počasi, kot kamela. Ti pa nič ne zavidam teh bergel in ti res želim, da čim prej okrevaš. Definitivno pa bodo roke dobile nove mišice :) Ustvarjaj pa kot ti bo, naj ti bo v veselje. Tale s kamelo je lušna.

  OdgovoriIzbriši
 5. Helena, želim ti čim prejšnjega okrevanja in moči za nove podvige. Kamela je zelo simpatična.

  OdgovoriIzbriši
 6. Hitro okrevanje ti želim. Tudi tale iz zaloge je luštna.

  OdgovoriIzbriši
 7. Želim ti dobro in hitro okrevanje. Zanimiva voščilnica je tale s kamelo.

  OdgovoriIzbriši
 8. Sicer vem, da boš hitro osvojila tehniko hoje z berglicami, ampak dirkati z njimi pa ne smeš. :-)) Pazi nase! 6 tednov hitro mine.
  Kamela pa je super lušna. :-))

  OdgovoriIzbriši
 9. Uh, upam, da bo šlo hitro z okrevanjem in boš nove spremljevalke lahko kmalu postavila v kot.
  Voščilnica s kamelo pa je simpatična.

  OdgovoriIzbriši
 10. Ojej, tole se pa ne bere dobro. Upam, da bo šlo okrevanje po planih in boš potem postopoma spet lahko nadaljevala s športanjem. Pa seveda z ustvarjanjem.

  OdgovoriIzbriši
 11. Draga Helena, naj tvoje koleno dobro okreva. Počasi se boš sprijateljila tudi z novima spremljevalkama. Kamela pa je prav luštna. Pozdravček.

  OdgovoriIzbriši