četrtek, 23. junij 2016

*** 28

Če bi bilo v preteklosti vse OK, potem bi ta vikend tekla v Dolomitih, ker pa ni bilo, bom samo spremljevalka sotekačem in mojemu M. M jo bo mahal po 120 km progi, ostali pa 50 km. Še s tremi kolegicami jih bomo spremljale ob progi, kjer se bo le dalo in seveda huronsko navijale. Morda naredim kakšno lepo fotko in jo kasneje pokažem. Menda so razgledi fantastični in pokrajina, da ti jemlje dih. Bomo videli, le da ne bi padal dež, pa bo vse Ok.

Škatlica je nastala že pred kratkim, pa je še ni bilo priložnosti pokazati. Naredila sem jo za darilo ob rojstvu male deklice. Škatlica je praktična, ker lahko v njo daš mini darilce za "mini osebo".

Zunanjost je oblečena v blago, v notranjosti pa je samo iz papirja.
 Zame bo ta vikend podaljšan (juhu), pa kljub vsemu naporen. Sama nameravam narediti kakšno krajšo turo medtem, ko bom čakala laufarje, da vidim, kako se bo obneslo koleno.
Tudi vam želim lep vikend in če se le da ga preživite v naravi, pa četudi samo pod smreko v gosti senci.

7 komentarjev:

 1. Helena, čudovita škatlica. Prav cort je. Uživaj, pa čeprav samo v spremstvu in seveda noro navijaj.

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasna škatlica in v njej bodo zagotovo pristali kakšni dobri dekličini zakladi :) Želim vam uspešen vikend in lepo navijajte. Tebi pa, da bi koleno dobro zdržalo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ijoj, kako ljubka škatlica! Naj se tvoje koleno čim prej pozdravi, da se boš iz začasne navijačice spet prelevila v strastno tekačico. ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Škatlica je čudovita.
  Upam, da je za vami lep in uspešen vikend. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita škatlica v lušnih barvah in v nulo izdelana. :-) Upam, da si imela lep vikend in da te koleno ni izdalo. Čakam poročilo. :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Držim pesti za tvoje koleno. Je pa res boljše, da ga še malo šparaš.
  Škatlica je čudovita.

  OdgovoriIzbriši
 7. Upam, da je bil lep vikend in je tvoj tekač uspešno premagal doooolgih 120 km. To pa je razdalja ... Dober je, da se loti takšnega podviga. Čakam na kakšno fotko.
  Škatlica je čudovita, pisana in mehka.

  OdgovoriIzbriši