torek, 06. september 2016

*** 35

Tale moj blog je postal precej puščavniški, nič kaj se ne dogaja. Me veseli, da imate  še nekatere podobne težave in nisem sama, osamljena v nedejavnosti :) Ampak mislim, da bo počasi bolje, saj se jesen tihoma krade v našo deželico. Mogoče je en mali vzrok tudi to, da sem se večji del avgusta potepala po Gruziji in Armeniji in še malo po hribih in potem že zmanjka časa za kotiček. Pa tudi vreme je kar prijetno in se mi zdi škoda sedeti ob papirčkih, če je pa zunaj tako lepo.

Uspelo mi je narediti dve knjižni kazali, za dve super punci, ki sta začeli zopet guliti šolske klopi. Tako, za vzpodbudo, ker menda ena od njiju še kar rada bere, druga pa se upira na vse kriplje. Mogoče bo šlo pa sedaj lažje. Izzivi:
Tina in Vladka: Ko me inspirira # 52
Najlepši par: Galerija meseca septembra

9 komentarjev:

 1. Krasni kazali si izdelala. Všeč so mi tudi kroglice na koncu trakov. Mislim, da boš imela v prihodnjih mesecih več kot dovolj časa za ustvarjanje in da je prav, da si poletje izkoristila za potepanja :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo vreme kar vleče ven in časa za ustvarjanje bo še na pretek. Zato nič slabe vesti ;)
  Lušni kazali za spodbudo k branju.

  OdgovoriIzbriši
 3. edino pravilno, da si se potepala naokrog in zunaj, v prihajajočih mesecih bo pa še dovolj časa za vse ostalo! kazala so zelo prisrčna!

  OdgovoriIzbriši
 4. Tako lepa kazala nikakor ne smejo samevati v kotu, pač pa počivati med listi dobre knjige. :-) Super si ju izdelala. Sovici sta prav simpatični.
  Khm.... kje pa je kakšno poročilo iz potepanja? :-)))

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo ljubki kazali si izdelala, ravno pravšnji za šolarki.

  OdgovoriIzbriši
 6. No vidim da nisem edina z izgovori zakaj ne ustarjam :-)
  Ampak ti si vsaj malo migala.....lep kazala....step by step bi lahko rekla...zacela si s kazali in pocasi naprej do lepih voscilnic....te bom probala ujet

  OdgovoriIzbriši
 7. Tako zelo ljubki kazali si jima naredila...zagotovo sta bili veseli takšne pozornosti!

  OdgovoriIzbriši
 8. Današnje vreme že nakazuje na večjo voljo pri ustvarjanju in za to bo v prihodnjih mesecih še dovolj časa. Ćisto prav, da si lepo vreme izkoristila za potepanja. Saj bo kakšen potopis, a ne?
  Simpatični kazali in spodbuda za branje.

  OdgovoriIzbriši
 9. Krasni kazali. Brez slabe vesti, da ste sončne dni preživeli zunaj, prosim ;-) Za ustvarjanje bo še čas, ko bo pritisnilo hladno in megleno vreme.

  OdgovoriIzbriši