ponedeljek, 19. december 2016

*** 61

Prav zanimivo je, da je na blogerski sceni med ustvarjalkami hudo malo objav 👀. Kuku..., saj vem, zdajle se na vseh koncih in krajih štanca, vrti, lepi sveti, krasi, peče in kaj vem kaj še vse. Posebej zamudnice smo v predpraznični agoniji, ali bo šlo gladko skozi ali ne. Da ne dražim preveč, tokrat samo ena s pridihom zlate.
Izzivi:
Najlepši par: Galerija meseca decembra

9 komentarjev:

 1. Po moje zato, ker smo že vse utrujene od voščilnic ;)
  Ne, verjetno zato, ker zdaj na veliko pečemo.
  Ma, kakorkoli, sem vesela, da sem s svojimi za letos zaključila in jih poslala. Ponavadi sem bila tudi sama med zamudniki ;)
  Lepo si kombinirala z zlato.

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaz sem tokrat med zamudniki. :-) Super všeč mi je tvoja pokrajina s pridihom zlate barve. :-) Krasno ozadje.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepo pokrajino si ustvarila in všeč mi je, da si za ozadje uporabila te oranžne odtenke.

  OdgovoriIzbriši
 4. tudi jaz sme med zamudniki... narejene so ( no skoraj za vse) , ampak nihče jih noče napisati..ampak mogoče mi uspe še do četrtka urediti tudi to. Lepa zlatka je :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Noooo, eni pa imamo čas, da hodimo po blogih, gledamo, kako nekateri švicajo in se mučijo,....pa obljubljajo sami sebi, kako bodo drugo leto začeli že poleti.....uh, res bom dobila eno na g..ec, če ga bom tako otresala. Vidim, da si polna elana in idej, hiška s tem krasnim rdečim ozadjem pa čudovita...dobro kombinacijo si zažgala.

  OdgovoriIzbriši
 6. Tvoje ozadje me je takoj spomnilo na miklavža, ki peče piškote. Saj pri nas tako pravimo, kadar je decembra oranžno nebo :) Luštno pokrajno si ustvarila.

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasna voščilnica. Pohvale za vse nazaj.
  Lepe praznike

  OdgovoriIzbriši
 8. Hehe, res je kr malo zatišja :) Jaz ne folgam več vsega :)))

  OdgovoriIzbriši
 9. Mislim, da je bilo tole zatišje pred nevihto! Hehee :) Eni smo vedno zadnji, nekdo mora bit, tako pač je v življenju! ;)
  Krasno zlato pokrajino si pričarala na voščilnici! Tako kot je rekla Nina, je tudi mene spomnilo na zimske večere preden nas je obiskal Mikalvž in je nebo zažarelo v teh čudovitih oranžnih odtenki, saj je pekel piškote. :)

  OdgovoriIzbriši