nedelja, 20. avgust 2017

*** 45

Tudi ta je nastala ob pospravljanju mize. Meni je zelo ljubka, še posebej zato ker je bolj majhna in ima v sebi toliko simbolike. Namenjena je prav posebni osebi, ki se zaveda vsakega trenutka dneva in ga uživa z vsem srcem in predanostjo. Punca z velikim P in velikim srcem.

6 komentarjev:

 1. Tole pospravljanje ti gre vedno bolje od rok, pa še ostale si nas navdušila ... le tako naprej, se veselim tvojega prihodnjega navdiha ;-)
  Lep zaključek nedelje, Majda

  OdgovoriIzbriši
 2. Tebi pa gre pospravljanje mize odlično od rok! :-) Voščilnica mi je zelo všeč. Krasno si kombinirala ostanke.

  OdgovoriIzbriši
 3. Hmm, ko jaz pospravljam, odnesem samo velike vreče smeti, ne pa voščilnica. Lepo si uporabila različne motive in tale skica je zelo uporabno. SI jo moram zapolniti!

  OdgovoriIzbriši
 4. Pospravljanje in učinek: pri tebi je uspešen in naredila si zanimivo voščilnico, sploh če veš za koga jo delaš in kakšno simboliko bi rada uporabila. Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasno si jo sestavila iz ostankov :-))

  OdgovoriIzbriši
 6. Pozdravljeni, imam uspelo, da imajo kreditne med zlasti v sociaemprunt g ughetto, pogoji so dobro in način vračilo. to je res resnih obrestna mera, je 2.5% letno. če prav tako morate kreditnega, ali posojila med zlasti se obrnite na njih, ki je struktura zlasti kar je v Francija in delovnih 24h / 24 ur. tukaj svoje kontaktne.

  spletna stran: http://sociaemprunt.com/fr/

  mail: contact@sociaemprunt.com

  kontakt whatsapp: +33 630 150 492

  OdgovoriIzbriši