sreda, 11. oktober 2017

*** 50

Še dobro, da je v tisti zaprašeni škatli na polici, kakšna na zalogo. Hvaležnost je tema pri Vladki in Tini, zato sem jo potegnila na sonce. Mislim, da ji ni potrebno dodajati posebnih komentarjev - s hvaležnostjo za vse na dolgi skupni življenjski poti in z roko v roki. 


Dolgujem vam še opravičilo, ker se nič ne javljam na vaše objave. Žal mi kronično primanjkuje časa tako zaradi službenih obveznosti, še bolj pa zaradi obračanja podplatov  čez drn in strn. ta mrk bo trajal še do konca meseca, potem pa upam, da bo bolje. Konec tedna odhajava z M na tekmo, za moje sposobnosti tokrat najhujšo. Zadala sem si, da pretečem 65 km z 3500 m višinske razlike, M pa 165 km z 10 000 m višincev. Da je zadeva še malo bolj začinjena, je to kar daleč in sicer na otoku La Reunion (za predstavo: najbližji je otok Mauricius). Samo da prideva do tja, je kar zanimiva logistična avantura. Se mi zdi, da ko bom na startu bom že skoraj zmagal :) Ker pa je vse skupaj daleč in da bi šel človek  samo na tekmo, si bova privoščila še malo dopusta. Kaj več pa, ko se vrnem, če preživim, seveda 😉.

Izzivi:

8 komentarjev:

 1. Mislim da boš na koncu lahko hvaležna, če boš takole kot tale dva "mlada" junca hodila. Ti nisi normalna s tem tekom....A ne bi šla raje samo na dopust tako daleč, ne pa da greš na tako živalsko matranje. Skratka...vso srečo ti želim...lepo pridi do cilja (po dveh in ne po štirih!!!!!)...na koncu pa itak sledi domača naloga...reportaža in obvezno slikce. Pesti bom pa držala, čeprav še vedno mislim, da si spuljena do amena. SREČNO draga prijateljica.

  OdgovoriIzbriši
 2. Že samo to, da preberem, kaj se dogaja pri tebi, je prava avantura. :-) Bravo za pogum in dovoljšnjo dozo ambicioznosti in avanturizma. Super sta. Med tekom boš imela dovolj časa, da boš v mislih že pisala domačo nalogo. Držim pesti in navijam za vaju oba. Uživajta po teku še zasluženi dopust. Upam, da ne bosta takole sključena, kot parček na voščilnici. Prelepa je! Hvala tvoji zaprašeni škatli, ki skriva takšne zaklade. :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Helena, kapo dol pred vajinim podvigom. Sploh si ne znam predstavljati, kako bo zgledalo in kaj to pomeni. No, saj boš poročala, a ne? Želim vama vse tisto, kar pač potrebujeta: pogum, trmo, vztrajnost, primerno vreme ...
  O, kakšen simpatičen par. Krasna voščilnica za visok (verjetno) skupen jubilej.

  OdgovoriIzbriši
 4. Luštna voščilnica. Teh kilometrov in nadmorske višine niti ne bom komentirala, saj se mi že od razmišljanja o temu vrti. Srečno.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepa voščilnica...in izjemen tvoj cilj!!! Srečno!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna je tale voščilnica in vesela sem, da deliš hvaležnost z nama. Tvoj cilj pa je itak vsega občudovanja vreden in vrejamem, da boš ti to zmogla. Nato pa si privošči krasen dopust.

  OdgovoriIzbriši
 7. Sploh ne bom komentirala tvojega podviga, želim pa ti, da dočakaš tako obdobje, kot ga ima tvoj par na super zahvalnici:). Takrat bosta pa lahko tudi prekomentirala vajine dogodivščine za leta nazaj - naj vama uspe - vse:). Le glej, da na srečanje v novembru prideš, takrat pa te prosim, da nam v sliki in besedi predstaviš ta vajin podvig. Se veselim srečanja, ti pa prosim na nalogo ne pozabi. Lep pozdrav, veliko energije in uživajta, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo topla in sončna je tvoja voščilnica. Všeč mi je par z roko v roki, ki hodi po skupni poti. Res pogumen cilj, držim pesti da vama uspe in srečno!

  OdgovoriIzbriši