torek, 05. december 2017

*** 58

Povabilo na praznovanje Abrahama mi je dalo novo nalogo; narediti tematsko voščilnico za triatlonca. Osnovno idejo sem našla na Pinterestu, sama pa sem morala vključiti kar precej domišljije.

Njegova želja je opraviti z dvojnim triatlonom, ki bo novembra 2018 na Mallorci. Na prednji strani sem zato s puščico nakazala na otok Mallorca, dodala list koledarčka za mesec november, kratico tekme in balon, ki že nakazuje notranjost.
V sredini sem dodala tršo PVC folijo na katero sem z obeh strani dodala balon z napisom, da je omejitev samo nebo. Na obeh straneh sem v ozadju senčila oblake. Na vsaki strani sem nalepila še po 3 izrezane in sicer sem na levi strani v njih dodala vse tri tekmovalne kategorije (plavanje, kolesarjenje in tek), na desno stran pa lepe želje.

 


Zadnja stran je ravno tako oblečena v zemlejvid sveta s koledarskim mesecem, malo večjim in ostalimi "potovalnimi" oznakami.  V bistvu je zadnja stran žepek z listom za podpise vseh, ki so prispevali k skupnemu darilu, plačilu štartnine. In da se kaj ne izgubi, se voščilnica zaveže, vse skupaj pa je bilo zapakirano v škatlici izdelan ravno za ta namen.


Izzivi:
Najlepši par: Galerija meseca decembra

7 komentarjev:

 1. Vse strani, od prve do zadnje, so enkratne in zelo bogate. Lepo si povezala posamezne elemente v zanimivo celoto.

  OdgovoriIzbriši
 2. Helena, kako si pa tole krasno naredila!!!! Čudovita mi je...

  OdgovoriIzbriši
 3. O, to pa je darilo in pol. Krasna voščilnica z veliko detaili in res super izdelana.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ne samo, da odlično obvladuješ vse napore, tudi drugim jih znaš predstaviti kot "malo malco" - sem prepričana, da bo s tako popotnico tudi njemu lažje. Super je:). Pozdravček, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 5. Odlično opravljena naloga! Super si povezala vse strani na voščilnici v krasno zgodbo. Prozorna stran v sredini kar kliče po kopiranju. :-) Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 6. Imenitno na kvadrat je tole tvoje ustvarjanje, srčno in odštekano hkrati!
  Zelo, zelo mi je všeč!
  Naj bo všečna tudi tvoja jutrišnja nedelja, Majda

  OdgovoriIzbriši
 7. Tole pa je res darilo iz srca. Prav čuti se tvojo ljubezen do papirčkanja, ki se je združila s tekom. Krasno si spisala zgodbo v voščilnici. In prozorna stran v voščilnici je enkratna ideja. Zelo mi je všeč, ker je toliko detajlov, ki imajo vsak svojo zgodbo in pomen.

  OdgovoriIzbriši