četrtek, 04. januar 2018

Košarkarska smrečica / *** 1

No, pa so za nami. Prazniki seveda in vse kar sodi zraven. V teh dneh sem bila bolj kot ne odklopljena od računalnika (oh, kako poredko se to zgodi), zato imam še nekaj dolga kar se prazničnih voščilnic tiče.

Košarkarsko smrečico sem naredila za našega "tamladega", ki pridno trenira in študira v ZDA, k njemu pa je odpotovala kar v kufru naše "tamale".  
Ozadje je narejeno z Gelli art ploščo in akrilnimi barvami, ostalo pa je izrezovanje in lepljenje.
Tako, pa sem prebodla mehurček. Za začetek leta dovolj. Hvala vsem za prečudovite voščilnice, ki jih še sedaj prekladam po mizi in občudujem vse motive in tehnike. Luštno, še posebej takrat, ko grem v nabiralnik pogledat "če je kaj" in potem nestrpni prsti odpirajo kuverte kar se da previdno in s pričakovanjem. Že zaradi tega bi bili prazniki lahko bolj pogosto, da drugih prednosti sploh ne omenjam 😊😊😊. Pokažem jih prihodnjič.

Vse dobro in lepo vam želim. 

6 komentarjev:

 1. Kot, da bi opisala mene! Košarkarska voščilnica pa je top izvedba. Pozdravček Aleksandra

  OdgovoriIzbriši
 2. He he he...s tole si dobila pri zetu kar nekaj pikic. Izvirna ...zelo...

  OdgovoriIzbriši
 3. O, kakšna dobra ideja z žogami, ki jih je dober košarkar zmetal takole v smrečico. Dobro si začela novo leto.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepo "smrekco" si naredila za ta mladga, predvsem domiselno:). Naj ti uspeval skozi celo leto in kar se tiče voščilnic; to je res poseben užitek, ko odpiraš kuverte in gledaš same super izdelke. Naj bo takih trenutkov še veliko. Lep pozdrav Andreja

  OdgovoriIzbriši
 5. Draga Helena ... kako zelo si ponazorila mene in moj nabiralnik :-) Prelepo res, kajne?! Pričakovanje, opazovanje, predvidevanje, občudovanje še in še ...
  Hvala, res!!!
  Tvoja košarkarska smrečica pa - super, res!
  naj bo super tudi tvoj vikend, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. U, si se zagrebla pri tamladem. :-) Fatastično ozadje in super domiselna smrečica. Dolgo bo lahko metal trojke. :-)
  Hvala, da si me potolažila. Sem že mislila, da je kaj narobe z menoj. :-) Opis čakanja in odpiranja pošte je "de best". :-)

  OdgovoriIzbriši