petek, 26. januar 2018

Osemnajst/ *** 5

Bleščeče, puhasto in dekliško. Mladenka je dopolnila osemnajst let in ima rada vse kar se sveti in blešči.
Slike so "bogpomagaj", ker sem pri urejanju nekaj telovadila z barvami, zdaj pa vraga ne znam popraviti. Še najboljši ribližek realnosti je druga fotografija.
Drugače pa pridno nabiram kilometre, ker se bliža prvi letošnji trail. Če ni sončka pred domačim pragom, grem v tisti konec deželice, kjer je. Tudi tek na smučeh v sončku prav pride :)


Sabotin

Rateče

domači kuclji

..... vse tja do Šmartnega

tudi čisto svež in okusen kostanj se še najde

od Boča do Donačke

Kraški rob nad Hrastovljami
 
veselje ob zaključku

Izzivi:
Najlepši par: Galerija meseca januarja

7 komentarjev:

 1. Nežna in čisto prava dekliška voščilnica ! In naj se punci blešči sreča še dolgoooo... Helena za tvoj tek in vztrajnost prave pohvale in srčne pozdrave !!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Voščilnica je čudovito puhasta in lepa. :-) Verjetno ti je na vijolično potegnilo, ker že fotoaparati čivkajo, da je ta barva letos IN. :-)))
  Bravo za vse hribčke in doline, ki si jih letos že premagala. Pridna! :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Frfotavo, bleščeče, nežno - čisto dekliška voščilnica.
  O, presneto, kako si pridna pri nabiranju kilometrov. Čestitam in le tako zagreto naprej.

  OdgovoriIzbriši
 4. Uau, čudovita bleščečka. Čisto prava za 18-letnico. Čestitke za vse prehojene poti in še veliko novih ti želim. Pozdravček. D.

  OdgovoriIzbriši
 5. Res si ji ustvarila puhasto in bleščečo voščilnico, kar pa se tiče fotografiranja - to je pa tudi pri meni problem zase, ki ga verjetno tudi ne bom nikoli odpravila:). Si pa pridna, km res pridno nabiraš in želim ti, da se ti vse lepo poklopi - od zdravja naprej in da nas boš koncem leta spet lahko razveselila s kakšno predstavitvijo:). Bodi uspešna tako in tako, navijam za tebe, pozdravček Andreja

  OdgovoriIzbriši
 6. Veselo puhasto in ti vesela v naravi. Le tako naprej in dober trening.

  OdgovoriIzbriši
 7. Helena, tako vesela si in polna energije, mene vedno navdihuješ in si rečem, bo treba več migat..pa ostajam pri svoji urici hoje na dan ali pa še to ne. Saj ne, da časa ni, vsi ga imamo isto, samo za te stvari ga je težko namenit :) Vesela sem, da si, rada imam tvoje voščilnice in najlepše je, ker nikoli ne pozabiš na prijatelje :) Hvala ti iz srca <3

  OdgovoriIzbriši