ponedeljek, 08. januar 2018

Venček / *** 2

Tale (bilo jih je več) je nastala za tekaške prijatelje. Celo leto se nam prepletajo tekaške poti in tkejo vezi prijateljstva, zato sem uporabila malo simbolike. Ker sem želela malo poenostaviti in ne porabiti preveč časa, sem uporabila barvi papir in se lotila odtisovanja, temu pa sem dodala še malo zelenja in svetleči kamenček.


Tule pa je kupček vaših simpatičnih voščilnic.
Izziv:
Najlepši par: Galerija meseca januarja

10 komentarjev:

 1. V zanimivi in zelo lepi barvni kombinaciji si naredila voščilnice za svoje tekaške prijatelje. Venček govori o vaši medsebojni povezanosti.
  Pogled na dobljene voščilnice pa ogreje ...

  OdgovoriIzbriši
 2. Preprosta in lepa, všeč mi je sivo rdeča kombinacija.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krog kot povezovanje na vseh vaših skupnih doživetjih, lepa voščilnica, lepa simbolika. Naj ti uspeva še naprej ohranjati tekaško kondicijo, seveda pa ne pozabi na ustvarjalno:)))) - lep in prisrčen pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 4. Draga Helena, vsakič znova občudujem tvojo mojstrsko ustvarjalnost in simboliko, ki jih v "manj je več" prepleteš v čudovite umetnine.
  In hvala še za predstavitev vajinega športa na srečanju ustvarjalk - moj mož sedaj pravi, da bi šel pogledat otok. Za tečt sva itak samo za 5 km. ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ampak ti si sigurno na boljšem...ti znaš tečt in delat voščilnice....

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasni vencek si nastempljala in nato sestavila v prikupno celoto.

  OdgovoriIzbriši
 7. Super venček in res primeren za več voščilnic. Krasno si ustvarjala. Sem si letos v zaobljubo napisala tudi več športanja, pa upam da mi uspe tudi malo tekat.

  OdgovoriIzbriši
 8. Ti si prava "presečna množica" med tekači in ustvarjalci. :-) Vse obvladaš. :-)) Super si naštemplala venček.

  OdgovoriIzbriši
 9. Krasna je tudi tale za tekaške prijatelje...

  OdgovoriIzbriši