ponedeljek, 11. junij 2018

Češnjevi cvetovi / *** 24

Že zelo, zelo dolgo nisem bila na nobeni poroki, sem pa imela tokrat priložnost narediti voščilnico za eno prav posebno dekle, ki se je poročila prejšnjo soboto. Želja naročnice je bila: nič srčkov, nič metuljčkov, ...... kar kakšne rožice naj bodo. In v škatlici naj bo. Ker nisem in nisem našla pravega motiva, sem se odločila, da poskušam pričarati idejo glavnika, ki ga je imela pripetega v laseh s češnjevimi cvetovi; barva bakreno zlata in nežno roza cvetovi. Kako mi je uspelo pa presodite sami.


škatlicavoščilnica v škatlicivoščilnicanotranjost

Cvetovi so barvani s Copici (obe strani) in so izrezani s šablono Heartfelt, listke sem našla pri Tininih jagodah, vijuge pa sem naredila s Sizzix šablonami.

Izzivi:
Craftalnica: Rože
Najlepši par: Galerija meseca junija


5 komentarjev:

 1. Všeč mi je, da si natančno upošteva navodila naročnice. S perlicami si dodala potrebno svečanost, ki pritiče namenu. Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita je, zanimiva, sploh barvna kombinacija. Krasno da si izdelala tudi škatlico.

  OdgovoriIzbriši
 3. Naročilo opravljeno z odliko. :-) Meni je zelo všeč, kako si posula cvetove po voščilnici in škatli. Barvna kombinacija je TOP.

  OdgovoriIzbriši
 4. Češnjeve cvetove naravnost obožujem in v kombinaciji z bakreno zlato čudovito izpadejo. Drobne perlice v cvetovih pa dajejo eleganco voščilnici in škatlici za ta lep praznični poročni dan.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovito voščilnico si naredila in v krasne barve si jo odela :-)) Lepo si dodala cvetove, ki res spominjajo na češnjo.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši