petek, 15. junij 2018

Teloh / *** 26

Se vam kdaj zgodi, da kakšno voščilnico pacate, prekladate, delate,....... in ne veste kaj in kako bi z njo. No nekaj takega je tale, ki je imela že brado, preden sem jo dokončala. se sploh ne spomnim kdaj sem jo začela, vem le, da sem motiv našla nekje na spletu in ga natisnila. Začela sem ga barvati  s suhimi barvicami in mi nikakor ni šlo. Zadevo sem odložila, ampak stran ga nisem mogla vreči. tako je pozabljen ležal v škatli. Nekega dne, me hči prosi za voščilnico, ki bi jo poslala prijateljici v ZDA, ker je njena mama zbolela za rakom in bi ji zaželela vse dobro.
Ker je bilo potrebno narediti nekaj za v kuverto, sem se spomnila na ta motiv in poskusila znova. Z veliko mero potrpežljivosti in jo dokončala. Z objavo pa je čakala vse do danes, ko je še ravno pravi čas, da jo lepim k Tini in Vladki.


Šele sedaj, ko imam na nosu očala, vidim, da so fotke motne. Hudirja, nič več fotkanja brez očal :)

Izzivi:

5 komentarjev:

 1. Hehe, sva si podobni. Tudi sama imam kar nekaj napol pobarvanih movitov in čakam, da me prime oz. da bo potreba po kakšni voščilnici.
  Super ti je šlo z barvanjem in voščilnica je zelo lepa. Upam, da bo prinesla gospe, ki se bori z rakom, dodatno moč in upanje.

  OdgovoriIzbriši
 2. Včasih je že tako, da se ene stavri nočejo sestavit in objavit. Ampak škoda bi bilo, da je ne bi dokončala.

  OdgovoriIzbriši
 3. Poznam takšne težave. Včasih ne gre in ne gre, potem pa naenkrat vse pade na svoje mesto. :-) Lepo si pobarvala teloh in tudi zelo lepo sestavila voščilnico. Upam, da prinese kaj tolažbe tja, kamor je namenjena.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovito pobarvana, za lep namen...naj prinese srečo...

  OdgovoriIzbriši
 5. Res je kot pravijo moje predhodnice, včasih preprosto ne gre. Prav je, da si motiv malce odložila, kasneje gre ponavadi lažje. Čudovito si barvala in voščilnica za dober namen je fantastična.

  OdgovoriIzbriši