četrtek, 11. oktober 2018

Balon / *** 42

Z jesenjo prihajajo tople barve, ki barvajo naravo. Ker se trenutno v mojem papirnatem kotičku nič ne dogaja, sem prav vesela, da imam še kakšno neobjavljeno na zalogi.


Zadnje čase ne zaidem prav pogosto na blog, zato se tudi nisem še zahvalila za šopek čudovitih voščilnic ob rojstnem dnevu. Hvala vsem in vsaki posebej za pozornost in tiste sladke trenutke, ko odpiraš ovojnico. Potem romajo v posebno škatlo, kjer jih vsake toliko potegnem na plano in občudujem. Vedno najdem kakšno podrobnost in zanimivost, ki je navdih ali samo "poglej no, kako je to naredila".

Lep vikend vam želim.

4 komentarji:

 1. U, lepa je in v krasnih jesenskih barvah. :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Helena, nekaj podobnega se dogaja meni:))), na blog raje ne pogledam, ker se čist preveč dogaja in točno vem, da ne bom dohajala s komentiranjem, ustvarjam pa po sili razmer:)). Je pa tvoj balon očitno zajel pravi veter in naj ga ponese visoko in varno - no, ta je verjetno že tudi pristal:))). Lep pozdrav in sem prepričana, da bova vse nadoknadili na srečanju, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 3. V lepe jesenske barve je odet tvoj balon. Meni kronično primanjkuje časa za obisk blogov. Lepo bodi.

  OdgovoriIzbriši
 4. Nebo je meja in prav je, da tople jesenske dni preživljaš ... po svoje. medtem ustvarjalni kotiček pridno čaka in v hladnih zimskih dneh bo imenitno pribežališče. Do takrat pa - sama sem nadvse vesela, če vidim kakšno tvojo še enobjavlejno voščilnico, današnja je čudovita.
  naj bo čudovita tudi tvoja nedelja, Majda

  OdgovoriIzbriši