sreda, 14. november 2018

Nagajivka / *** 51

Danes vam pokažem malce nenavadno voščilnico tako po strukturi kot vsebini. Notranjost je bogatejša kot zunanjost, vsebina pa bolj zabavna. Za hudomušen trenutek kar tako 😂.

Sprednja stran "kar tako". Malo sem se poigrala tudi z ozadjem. Po Distress oxid blazinici sem pobrala barvo z valjčkom in jo nanesla na gelli ploščo. Tako namazano ploščo sem prekrila s papirjem, podrgnila in barva je ostala na papirju. Z drugo barvo sem nato pošpricala ploščo in še enkrat barvo pobrala s papirjem. Odtisnila sem štampiljke, jih pobarvala s Copicc markerji in senčila robove.
Notranjost je narejena po enakem postopku, le da je malo bolj bogata. Priznam, da sem se pošteno zabavala, posebej ko sem "sestavljala stolpe". Deklica je bila prevelika, zato ji je glava pokukala na prvo stran, poleg tega ji je odpadla še kapa. Kar tako 😄.


Izzivi v Craft-alnici so včasih prav nagajivi in tale, kjer mora biti notranjost bistveno bolj bogata kot zunanjost, me je čisto prevzel. Poglejte si objave tudi pri Lili, Andreji M. in Andreji L. .


1 komentar: