petek, 23. november 2018

Piškotki / *** 55

Vse dobre stvari so tri. Tako je v Wikipedii zapisano, da je to eno najpogostejših pravljičnih števil, ki je trdno zakoreninjeno v ljudskih pripovedih, bajkah in legendah, da je to mistično število, da v nezavednem označuje spolnost, simbolizira iskanje človekove osebne in družbene istovetnosti in še kaj bi se našlo. Meni je bolj všeč, da med drugim številu tri pripada energija kreativnosti, da skozi besedo to število kaže na osebno rast in da predstavlja popolnost in izpolnitev ter vse, kar lahko prispeva k osebni celovitosti.
Hec je v tem, da mi je ta številka trenutno tako ljuba zato, ker zamujam v MŠPU ali z drugimi besedami - "mi prav pride" 😊. Očitno bo letos ostalo pri tej številki, kar je 300 % bolje kot lani, ko sploh nisem sodelovala. Evo, že imam razlog za navdušenje..... hahaha.

Vladka nas je nagovorila naj bosta povezana zunanjost in notranjost voščilnice. V kozarec sem stlačila piškot in seqvinčke, ter na vejice obesila piškote, tudi že obgrižene 😊.


Tudi v notranjosti se skrivajo piškotki.
Tako, zdaj pa pokat kufre. Grem v tople kraje novim dogodivščinam naproti, kjer bom rabila samo sončno kremo in natikače in mi tale turoba ne bo mogla do živega.

Izzivi:

3 komentarji:

  1. hihi, kako so luštni piškotki v kozarcu. Edino tista dva, brez noge, se mi malo smilita! Lepo potovanje!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo kakšna luštna ideja s piškoti! :) Če smem si jo sposodim ;) Tebi pa srečno pot in veselo novim dogodivščinam naproti.

    OdgovoriIzbriši